YAMALAYA
SELAMAT DATANG KE FORUM YAMALAYA..
Sila daftarkan diri anda untuk mengekses dan menjadi salah seorang dari YAMALAYA group..

YAMALAYA

.:: yamaha malaya rider ::.
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
.:: SELAMAT DATANG KE PORTAL YAMALAYA ::.
.:: TERIMA KASIH KERANA MELAYARI PORTAL INI ::.
.:: SALAM 1 MALAYSIA ::.
.:: RXZ , LC135 , 125Z, FZ 150 ::.
.:: SILA KLIK KE MENU GALLERY UNTUK MELIHAT GALERI GAMBAR YAMALAYA ::.
Waktu Semasa
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» masukkan nama anda geng central
Fri Oct 31, 2014 6:38 am by fadli2725

» Yamalaya Area Cheras,Ampang,Bangi,Putrajaya,Kajang,Nilai
Wed May 21, 2014 1:26 am by ady_rzm

» cam ne aku nak dpt kan stiker??
Thu Mar 13, 2014 2:57 pm by Amir Izan

» nak beli baru , call incharge x pnah on fon ..
Tue Aug 13, 2013 5:43 pm by mr.asrul95

» mcm mne nak jd ahli rasmi?
Fri Jul 12, 2013 2:53 am by SetanNakal

» yamalaya zon tgh
Thu May 30, 2013 8:58 pm by shah88

» [WTA] saya ni budak baru...
Mon Apr 15, 2013 5:33 pm by areki

» tempahan baju bagi kawasan selangor dan k.l..
Wed Feb 20, 2013 4:35 pm by jman

» xde event ker geng central.??
Tue Nov 06, 2012 6:02 pm by dy_arm

Sembang Corner
Poll
undian jenis jentera milik anda
rxz
42%
 42% [ 277 ]
LC135
17%
 17% [ 110 ]
125z
37%
 37% [ 248 ]
FZ150
2%
 2% [ 11 ]
Lagenda
2%
 2% [ 11 ]
Yamaha Retro
1%
 1% [ 8 ]
Total Votes : 665

Share | 
 

 Yamalaya Northern Section Ride To Teluk Bahang, Penang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ame Jamey
Ahli Rasmi
Ahli Rasmi


Posts : 294
Reputation : 7
Join date : 14/06/2011
Age : 27
Location : Tanjung Malim - Ipoh

PostSubject: Yamalaya Northern Section Ride To Teluk Bahang, Penang   Wed Mar 07, 2012 1:31 am

Bismillahirrahmanirrahim...

Pada 3 Mac 2012, Yamalaya Utara telah mengadakan Event Santai Suai Kenal
bertempat di Sekitar Pulau Pinang terutama Teluk Bahang, Penang..

Anggaran sebanyak 154 buah jentera motosikal kelahiran YAMAHA berjaya dikumpulkan....

Selain itu, event ini telah disupport oleh Kelab lain seperti BROTHERHOOD,
KELAB 125Z MALAYSIA, 2 LEJANG UTARA, dan 125Z NORTHERN.

Alhamdulillah, event ini berjalan lancar walaupun ada beberapa kejadian berlaku seperti kerosakan-kerosakan kecil terhadap jentera masing-masing...

Event ini berjaya mengeratkan silaturrahim antara rider-rider Yamalaya zon Utara disamping yang baru dapat kenal yang lama dan yang lama dapat berkawan dengan yang baru...

Tahniah kepada semua yang hadir dan Terima Kasih kepada smua yang sudi meluangkan masa bersama...
Tahniah juga kepada Angah_BCH yang menjadi pengurus event kali ini...

Sekian....
*jemput sape-sape yang sudi share gambar-gambar semasa ride ini berlangsung....

yg benar,

AME JAMIL, Cool
newbies YAMALAYA.
Back to top Go down
View user profile
mkazree
Tetamu Forum
Tetamu Forum


Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 19/11/2011
Age : 27
Location : batu pahat

PostSubject: Re: Yamalaya Northern Section Ride To Teluk Bahang, Penang   Wed Mar 07, 2012 8:35 pm

awesome!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.mkazree.com
 
Yamalaya Northern Section Ride To Teluk Bahang, Penang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
YAMALAYA  :: AKTIVITI :: Aktiviti YAMALAYA setiap Bulan :: MAC-
Jump to: