YAMALAYA
SELAMAT DATANG KE FORUM YAMALAYA..
Sila daftarkan diri anda untuk mengekses dan menjadi salah seorang dari YAMALAYA group..

YAMALAYA

.:: yamaha malaya rider ::.
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
.:: SELAMAT DATANG KE PORTAL YAMALAYA ::.
.:: TERIMA KASIH KERANA MELAYARI PORTAL INI ::.
.:: SALAM 1 MALAYSIA ::.
.:: RXZ , LC135 , 125Z, FZ 150 ::.
.:: SILA KLIK KE MENU GALLERY UNTUK MELIHAT GALERI GAMBAR YAMALAYA ::.
Waktu Semasa
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» masukkan nama anda geng central
Fri Oct 31, 2014 6:38 am by fadli2725

» Yamalaya Area Cheras,Ampang,Bangi,Putrajaya,Kajang,Nilai
Wed May 21, 2014 1:26 am by ady_rzm

» cam ne aku nak dpt kan stiker??
Thu Mar 13, 2014 2:57 pm by Amir Izan

» nak beli baru , call incharge x pnah on fon ..
Tue Aug 13, 2013 5:43 pm by mr.asrul95

» mcm mne nak jd ahli rasmi?
Fri Jul 12, 2013 2:53 am by SetanNakal

» yamalaya zon tgh
Thu May 30, 2013 8:58 pm by shah88

» [WTA] saya ni budak baru...
Mon Apr 15, 2013 5:33 pm by areki

» tempahan baju bagi kawasan selangor dan k.l..
Wed Feb 20, 2013 4:35 pm by jman

» xde event ker geng central.??
Tue Nov 06, 2012 6:02 pm by dy_arm

Sembang Corner
Poll
undian jenis jentera milik anda
rxz
42%
 42% [ 277 ]
LC135
17%
 17% [ 110 ]
125z
37%
 37% [ 248 ]
FZ150
2%
 2% [ 11 ]
Lagenda
2%
 2% [ 11 ]
Yamaha Retro
1%
 1% [ 8 ]
Total Votes : 665

Share | 
 

 Janji Tau !!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
farouk YAMALAYA
President (HQ KLUANG)


Posts : 1107
Reputation : 18
Join date : 03/03/2010
Age : 32
Location : KLUANGTOWN now mersing town

PostSubject: Janji Tau !!!   Fri Oct 22, 2010 4:05 pm

Pada suau hari…seorang makcik menyewakan salah satu biliknya.. untuk seorang pemuda penyelidik nak buat kajian kat kampungya..penyelidik yang dah bersetuju tu pun menyewa la.. malam tu.. time penyelidik tu nak mandi.. maklum ler bilik air kampung… dah tu dia tu…. Hensem lg… muda lg… makcik itu pun “semacam” ler..dia pun nak pi mengendap si anak muda ni mandi… makcik ni kantoi sekali… oleh pemuda itu… kali kedua pn kantoi… nak mengendap ni.. kali ketiganya… pemuda tu naik bengang dan bg warning….

“kalau makcik ngendap saya sekali lg….saya rogol makcik!!!!!” kemudian makcik tu keluarkan jari kelengking dan berkata…..

“JANJI TAU…..!!”
Back to top Go down
View user profile
Amy The Great
Shooter


Posts : 690
Reputation : 13
Join date : 21/06/2010
Location : KLUANG

PostSubject: Re: Janji Tau !!!   Fri Oct 22, 2010 7:52 pm

farouk YAMALAYA wrote:
Pada suau hari…seorang makcik menyewakan salah satu biliknya.. untuk seorang pemuda penyelidik nak buat kajian kat kampungya..penyelidik yang dah bersetuju tu pun menyewa la.. malam tu.. time penyelidik tu nak mandi.. maklum ler bilik air kampung… dah tu dia tu…. Hensem lg… muda lg… makcik itu pun “semacam” ler..dia pun nak pi mengendap si anak muda ni mandi… makcik ni kantoi sekali… oleh pemuda itu… kali kedua pn kantoi… nak mengendap ni.. kali ketiganya… pemuda tu naik bengang dan bg warning….

“kalau makcik ngendap saya sekali lg….saya rogol makcik!!!!!” kemudian makcik tu keluarkan jari kelengking dan berkata…..

“JANJI TAU…..!!”



lol! lol! lol! lol! ..abis gelap mse depan permuda tersebut..kahkah..
Back to top Go down
View user profile
Ame Jamey
Ahli Rasmi
Ahli Rasmi


Posts : 294
Reputation : 7
Join date : 14/06/2011
Age : 27
Location : Tanjung Malim - Ipoh

PostSubject: Re: Janji Tau !!!   Fri Jul 08, 2011 3:21 am

yg ni lawak...!!....

10 markah utk Zam...hahahaaaaa cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
amy125z
incharge Johor Bahru


Posts : 294
Reputation : 13
Join date : 02/04/2011
Age : 27
Location : Skudai Johor Bahru

PostSubject: Re: Janji Tau !!!   Mon Jul 11, 2011 10:53 am

terbrek gak..
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/profile.php?id=100000565630281
Arip
Ahli Rasmi
Ahli Rasmi


Posts : 54
Reputation : 2
Join date : 29/10/2010
Age : 26
Location : batu pahat- jb

PostSubject: Re: Janji Tau !!!   Tue Jul 12, 2011 11:50 pm

benafsu g gak makcik tu ea...hahahaha
Back to top Go down
View user profile
uno
incharge Central


Posts : 520
Reputation : 9
Join date : 26/04/2011
Age : 37
Location : central section

PostSubject: Re: Janji Tau !!!   Wed Jul 13, 2011 3:29 am

Amy_JGL wrote:
farouk YAMALAYA wrote:
Pada suau hari…seorang makcik menyewakan salah satu biliknya.. untuk seorang pemuda penyelidik nak buat kajian kat kampungya..penyelidik yang dah bersetuju tu pun menyewa la.. malam tu.. time penyelidik tu nak mandi.. maklum ler bilik air kampung… dah tu dia tu…. Hensem lg… muda lg… makcik itu pun “semacam” ler..dia pun nak pi mengendap si anak muda ni mandi… makcik ni kantoi sekali… oleh pemuda itu… kali kedua pn kantoi… nak mengendap ni.. kali ketiganya… pemuda tu naik bengang dan bg warning….

“kalau makcik ngendap saya sekali lg….saya rogol makcik!!!!!” kemudian makcik tu keluarkan jari kelengking dan berkata…..

“JANJI TAU…..!!”



lol! lol! lol! lol! ..abis gelap mse depan permuda tersebut..kahkah..
hhahahahaha...cm haremm
Back to top Go down
View user profile
Ms. Hinana
Tetamu Forum
Tetamu Forum


Posts : 12
Reputation : 0
Join date : 27/09/2012
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Janji Tau !!!   Mon Oct 15, 2012 3:45 pm

Wakakakaka nenek nie..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Janji Tau !!!   Today at 6:31 pm

Back to top Go down
 
Janji Tau !!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
YAMALAYA  :: BIZZ YAMALAYA :: Lawak Jenaka-
Jump to: