YAMALAYA
SELAMAT DATANG KE FORUM YAMALAYA..
Sila daftarkan diri anda untuk mengekses dan menjadi salah seorang dari YAMALAYA group..

YAMALAYA

.:: yamaha malaya rider ::.
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
.:: SELAMAT DATANG KE PORTAL YAMALAYA ::.
.:: TERIMA KASIH KERANA MELAYARI PORTAL INI ::.
.:: SALAM 1 MALAYSIA ::.
.:: RXZ , LC135 , 125Z, FZ 150 ::.
.:: SILA KLIK KE MENU GALLERY UNTUK MELIHAT GALERI GAMBAR YAMALAYA ::.
Waktu Semasa
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» masukkan nama anda geng central
Fri Oct 31, 2014 6:38 am by fadli2725

» Yamalaya Area Cheras,Ampang,Bangi,Putrajaya,Kajang,Nilai
Wed May 21, 2014 1:26 am by ady_rzm

» cam ne aku nak dpt kan stiker??
Thu Mar 13, 2014 2:57 pm by Amir Izan

» nak beli baru , call incharge x pnah on fon ..
Tue Aug 13, 2013 5:43 pm by mr.asrul95

» mcm mne nak jd ahli rasmi?
Fri Jul 12, 2013 2:53 am by SetanNakal

» yamalaya zon tgh
Thu May 30, 2013 8:58 pm by shah88

» [WTA] saya ni budak baru...
Mon Apr 15, 2013 5:33 pm by areki

» tempahan baju bagi kawasan selangor dan k.l..
Wed Feb 20, 2013 4:35 pm by jman

» xde event ker geng central.??
Tue Nov 06, 2012 6:02 pm by dy_arm

Sembang Corner
Poll
undian jenis jentera milik anda
rxz
42%
 42% [ 277 ]
LC135
17%
 17% [ 110 ]
125z
37%
 37% [ 248 ]
FZ150
2%
 2% [ 11 ]
Lagenda
2%
 2% [ 11 ]
Yamaha Retro
1%
 1% [ 8 ]
Total Votes : 665

Share | 
 

 Masalah kentut

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
farouk YAMALAYA
President (HQ KLUANG)


Posts : 1107
Reputation : 18
Join date : 03/03/2010
Age : 32
Location : KLUANGTOWN now mersing town

PostSubject: Masalah kentut   Fri Oct 22, 2010 4:01 pm

Seorang wanita pergi ke klinik utk membuat pemeriksaan..doctor bertanyakan kpd wanita tersebut apa masalahnya.

Wanita tua menjawab dia menghadapi masalah kentut yang tidak berbunyi dan tidak berbau,sedangkan dia telah kentut sehingga sepuluh kali banyaknya ketika berada di pejabat.memandangkan kentutnya tidak berbunyi dan berbau dia langsung tidak menyedari ianya berlaku..

Doctor mendengar dgn teliti dan memberi wanita tua tersebut senarai beberapa jenis pil-pil tersebut selama seminggu dan selepas itu dating berjumpanya semula.

Selepas seminggu wanita tua itu datang semula ke klinik utk menyatakan rasa tidak puas hatiya kpd doctor..

“saya tak tau apa yang doctor berikan kpd sy,tapi bau udara di sekitar sy sgt berbau busuk,tak dengar bunyi apa2 pun tapi busuknya sangat busuknya amat dasyat”. Kata wanita itu.

“bagus,sekarang deria bau awak dah pulih,kita akan usaha utk pulihkan deria pendengaran awak pula”,kata doctor.
Back to top Go down
View user profile
Ame Jamey
Ahli Rasmi
Ahli Rasmi


Posts : 294
Reputation : 7
Join date : 14/06/2011
Age : 27
Location : Tanjung Malim - Ipoh

PostSubject: Re: Masalah kentut   Fri Jul 08, 2011 3:22 am

Bangangg punya makcik..!!..

hahahaaaa.....!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
TC
Tetamu Forum
Tetamu Forum


Posts : 28
Reputation : 0
Join date : 19/07/2011

PostSubject: Re: Masalah kentut   Wed Sep 14, 2011 9:31 pm

ha3...like..like..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Masalah kentut   Today at 6:28 pm

Back to top Go down
 
Masalah kentut
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
YAMALAYA  :: BIZZ YAMALAYA :: Lawak Jenaka-
Jump to: