YAMALAYA
SELAMAT DATANG KE FORUM YAMALAYA..
Sila daftarkan diri anda untuk mengekses dan menjadi salah seorang dari YAMALAYA group..

YAMALAYA

.:: yamaha malaya rider ::.
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
.:: SELAMAT DATANG KE PORTAL YAMALAYA ::.
.:: TERIMA KASIH KERANA MELAYARI PORTAL INI ::.
.:: SALAM 1 MALAYSIA ::.
.:: RXZ , LC135 , 125Z, FZ 150 ::.
.:: SILA KLIK KE MENU GALLERY UNTUK MELIHAT GALERI GAMBAR YAMALAYA ::.
Waktu Semasa
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» masukkan nama anda geng central
Fri Oct 31, 2014 6:38 am by fadli2725

» Yamalaya Area Cheras,Ampang,Bangi,Putrajaya,Kajang,Nilai
Wed May 21, 2014 1:26 am by ady_rzm

» cam ne aku nak dpt kan stiker??
Thu Mar 13, 2014 2:57 pm by Amir Izan

» nak beli baru , call incharge x pnah on fon ..
Tue Aug 13, 2013 5:43 pm by mr.asrul95

» mcm mne nak jd ahli rasmi?
Fri Jul 12, 2013 2:53 am by SetanNakal

» yamalaya zon tgh
Thu May 30, 2013 8:58 pm by shah88

» [WTA] saya ni budak baru...
Mon Apr 15, 2013 5:33 pm by areki

» tempahan baju bagi kawasan selangor dan k.l..
Wed Feb 20, 2013 4:35 pm by jman

» xde event ker geng central.??
Tue Nov 06, 2012 6:02 pm by dy_arm

Sembang Corner
Poll
undian jenis jentera milik anda
rxz
42%
 42% [ 277 ]
LC135
17%
 17% [ 110 ]
125z
37%
 37% [ 248 ]
FZ150
2%
 2% [ 11 ]
Lagenda
2%
 2% [ 11 ]
Yamaha Retro
1%
 1% [ 8 ]
Total Votes : 665

Share | 
 

 hospital mental

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rempitpencen
Runner


Posts : 263
Reputation : 0
Join date : 04/03/2010
Age : 33
Location : kluang

PostSubject: hospital mental   Sun Oct 10, 2010 5:08 pm

bberapa petugas pnjaga di hospital mental ingin menguji pskt yg mrka jaga, samada sdh pulih ataupn blm, suatu hari tibalah masa utk ujian trsebut,para petugas ingin menguji pesakit mrka dikolam renang yg tidak diisi air. Pesakit prtama berlari trus trjun kedlm kolam trsebut, pesakit kedua menutup hidung kemudian terjun, tibalah pesakit yg ketiga, ttapi pskt ini tidak mahu trjun, petugas sudah mrasa lega krn seorang pskt sdh pulih, bila dtya mngapa tidak trjun. Pskt e2 brkata airnya trlalu sejuk dan kasihan melihat muke kwnnya yg ksjukan.
Back to top Go down
View user profile
net
Naib President (HQ KLUANG)


Posts : 196
Reputation : 7
Join date : 04/03/2010

PostSubject: Re: hospital mental   Wed Oct 20, 2010 5:51 pm

lawaknye,,
sape petugas nye tu?
ko ke?
Back to top Go down
View user profile
rempitpencen
Runner


Posts : 263
Reputation : 0
Join date : 04/03/2010
Age : 33
Location : kluang

PostSubject: Re: hospital mental   Wed Nov 24, 2010 12:11 pm

net wrote:
lawaknye,,
sape petugas nye tu?
ko ke?

p hospital mental pn xpenah lg la nk jd petugas
Back to top Go down
View user profile
cupa
Ahli Rasmi
Ahli Rasmi


Posts : 520
Reputation : 14
Join date : 02/03/2010
Location : mont kiara sekarang....

PostSubject: Re: hospital mental   Wed Nov 24, 2010 9:30 pm

rempitpencen wrote:
net wrote:
lawaknye,,
sape petugas nye tu?
ko ke?

p hospital mental pn xpenah lg la nk jd petugas

jgn termakan hati x de kerja dek kata-kata..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: hospital mental   Today at 7:49 am

Back to top Go down
 
hospital mental
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
YAMALAYA  :: BIZZ YAMALAYA :: Lawak Jenaka-
Jump to: